Wie zijn wij?

Camerabewaking.nl is onderdeel van InfraSec B.V. (voorheen Van Hees Beveiligingen B.V.) en als zodanig al zo’n 20 jaar actief in de beveiligingsbranche.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het leveren van alle soorten bewakingscamera’s en toebehoren.
Door de toenemende criminaliteit wordt het, helaas, ook voor de gewone consument steeds noodzakelijker om zijn huis en/of terrein te voorzien van bewakingscamera’s.

Speciaal hiervoor leveren wij o.a. een aantal standaard pakketten (zgn. ‘sets’) die eenvoudig door uzelf te installeren zijn.
Wij selecteerden hiervoor alleen die artikelen die voor ons hun betrouwbaarheid reeds jarenlang hebben bewezen.

Ook voor de professionele markt leveren wij een uitgebalanceerde selectie van kwalitatief hoogstaande apparatuur tegen aantrekkelijke prijzen.
Omdat dit vaak maatwerk betreft komen wij graag bij u langs om geheel vrijblijvend een opname bij u te doen en een passende offerte voor u te verzorgen.
Vul hier het formulier in om een afspraak te maken.

Uiteraard worden alle gangbare bewakingscamera’s volgens de daarvoor geldende normen geleverd.
Onze oplossingen onderscheiden zich door bewezen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Wij zijn tevens een BORG/NCP Kiwa gecertificeerd beveiligingsbedrijf en bieden een totaal aanbod op het gebied van beveiliging en alarminstallaties.
Dit gaat van elektronische maatregelen (Ed tot en met E3), bouwkundige maatregelen (B0 tot en met B3) en compartimenterings-maatregelen (C/M1 tot en met C/M3) tot aan organisatorische maatregelen (O regels) en reactie maatregelen (R regels).

Banner

Ook kunnen wij een passend beveiligingsadvies (Plan van Aanpak/PVE) voor u verzorgen en bij uitvoering hiervan een beveiligingscertificaat uitgeven.
Dit beveiligingscertificaat is nu tijdelijk gratis bij een Klasse 1-2 installatie.

Alle aangebrachte systemen voldoen aan de gestelde installatienormen voor inbraakinstallaties.
De Europese norm NEN-EN 50136-1, waar in de eisen voor de werking, betrouwbaarheid en veiligheid van alarmtransmissiesystemen vermeld staan, worden uiteraard eveneens door ons in acht genomen.

Camerabewaking.nl is al jaren werkzaam voor diverse overheidsinstanties en werkt uitsluitend met goed opgeleid en uitstekend gekwalificeerd personeel.

Onze gediplomeerde beveiligingsmonteurs volgen regelmatig (bijscholings-)cursussen, zodat u ervan op aan kunt dat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen.
Dit staat garant voor een juiste uitvoering van alle werkzaamheden.
Innovaties die daadwerkelijk iets toevoegen op het gebied van beveiliging worden direct door ons opgenomen in ons product aanbod.

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw camerasysteem en kunnen wij (in combinatie met een alarmsysteem) ook de aansluiting bij de juiste meldkamer voor u verzorgen.

Advisering en prijsopgave zijn allen vrijblijvend en worden discreet door ons behandeld.

Printplaat